Hollandse streekproducten

Hollandse delicatessen en streekproducten: thuis genieten

Bij Uit Eigen Streek kunt u terecht voor de leukste en heerlijkste Hollandse delicatessen en streekproducten. U vindt bij Uit Eigen Streek een veelheid aan bijzondere geschenken en lekkere smaakmakers uit Noord-Holland het Waddengebied en andere delen van Nederland. Denk bijvoorbeeld aan Wieringer Jodenkoeken, Waddendelicatessen, Boerenkaasjes.

De kracht van lokaal

Bij Uit Eigen Streek vindt u Hollandse delicatessen en andere producten uit heel Nederland: Goudse kaas, Betuwse jam, knoflookproducten uit Slootdorpen en prachtige sieraden van Nederlandse makelij. Maar het begon allemaal met producten uit de eigen streek: Noord-Holland en het Waddengebied. Daarom vindt u in de webshop nog altijd een groot aanbod lokale producten uit de regio waarin Uit Eigen Streek gevestigd is. Streekproducten zijn bijvoorbeeld afkomstig uit regio’s/gemeenten als Hollands Kroon, West-Friesland en Schagen.

Regionale producten waarvoor u terecht kunt zijn bijvoorbeeld de biologische kaas van zorgboerderij De Dijkgatshoeve in Wieringerwerf.

Ook de Wieringer Jodenkoeken zijn – een absolute bestseller. Deze grote koeken werden oorspronkelijk gemaakt op het eiland Wieringen en worden tegenwoordig gebakken door Bakker Bellis in Hippolytushoef. Ze zijn nog altijd een populaire traktatie.

Een echt Hollands cadeau

U kunt de Hollandse streekproducten per stuk kopen, maar het is tevens mogelijk om prachtige geschenkpakketten met Hollandse producten te laten samenstellen door Uit Eigen Streek. In overleg wordt een pakket samengesteld en aantrekkelijk ingepakt. Dat kan in cellofaan, in een mand of tas(je). Het kan gaan om een groot pakket, bijvoorbeeld een kerstpakket, maar ook een klein relatiegeschenk. De levertijd is afhankelijk van het formaat, de voorraad en de versheid van de producten (in geval van groenten, fruit en zuivel), dus het is fijn als u de pakketten op tijd bestelt. Wat is er nu leuker om te geven dan een cadeaupakket vol echte Hollandse streekproducten?

Voor het stellen van uw vragen, of voor het samenstellen van een pakket, kunt u hier terecht. Ook kunt u een bezoekje brengen aan een van de winkels: Uit Eigen Streek Delicatessen en Cadeaus in Hippolytushoef en ’t Wieringer Pakhuis in Westerland (seizoenswinkel). Uit Eigen Streek helpt u graag verder, zodat u snel kunt genieten van heerlijke Hollandse streekproducten.

Comments are closed.

  • Like ons op facebook

  • Tweets