Hollandse Delicatessen

Uit Eigen Streek: Hollandse delicatessen voor iedere gelegenheid

De heerlijke Hollandse delicatessen van Uit Eigen Streek zijn er voor ieder moment van de dag. Wat dacht u van cranberryjam uit het Waddengebied bij het ontbijt, een boterham met biologische kaas van zorgboerderij De Dijkgatshoeve, een blokje kaas met dips van Smaakgeheimen en ’s avonds een lekkere Hartelijke Groentjessoep; echte Hollandse soep. Allemaal van Hollandse bodem en met liefde geproduceerd. Per stuk of in een mooi geschenkpakket voor uw relaties. U vindt het in de webshop van Uit Eigen Streek!

Wad lekker!

De Hollandse delicatessen van Uit Eigen Streek zijn een traktatie aan uzelf en een mooi cadeau aan een ander. Oorspronkelijk richtte Uit Eigen Streek zich op producten afkomstig uit de eigen streek, namelijk Noord-Holland en het Waddengebied. Maar inmiddels is het aanbod uitgebreid met bijvoorbeeld Goudse kaas uit het Zuid-Hollandse Hoogmade, Hollandse wijn uit Langedijk en Zuid-Scharwoude, heerlijke dips uit De Betuwe en Zeeuwse producten als Hollandse mayonaise.

En nog altijd biedt Uit Eigen Streek een groot assortiment Hollandse lekkernijen uit het Waddengebied (Uit Eigen Streek is Waddengoud-gecertificeerd). Denk bijvoorbeeld aan Waddenkruidenzout. Het zout wordt bij Harlingen gewonnen en de biologische kruiden geteeld in het Waddengebied. Lekker bij vlees, vis, sauzen, soepen, een eitje… Ook mayonaise met zeevenkel, mosterd met zeekruiden en azijn met zeekruiden vindt u tussen het assortiment en wat dacht u van wijnen? Cranberrywijn en duindoornwijn zijn typische wijnen uit het Waddengebied. Want hoewel velen Terschelling met de cranberry associëren, wordt dit vruchtje in het gehele gebied verbouwd en verwerkt tot heerlijke delicatessen: wijnen, jams, siroop, Hollandse mosterd: noem maar op.

Een Hollands geschenk

U kunt de producten per stuk bestellen, maar ook als geschenkpakket. In overleg met Uit Eigen Streek stelt u een mooi pakket samen; van een groot kerstpakket tot een klein presentje voor uw zakenrelaties. Indien gewenst wordt uw pakket verpakt in cellofaan, een mand of een tas(je). Zo ontvangt u de pakketten precies zoals u wilt.

Hebt u vragen over het assortiment van Uit Eigen Streek? Of wilt u een geschenkpakket laten samenstellen? Neem dan even contact op. U kunt ook terecht in een van de winkels: Uit Eigen Streek Delicatessen en Cadeaus in Hippolytushoef en ’t Wieringer Pakhuis in Westerland. Zo geniet u binnenkort van de lekkerste Hollandse delicatessen.

Chips zeezoutboerenkaas mosterdVers gehakte knoflook

Comments are closed.

  • Like ons op facebook

  • Tweets