Geschenkpakket Geslaagd? Jarig? Jubileum? Voor de Oppas?

Cadeautip: het Hollandse pakket van Uit Eigen Streek!

In de webshop van Uit Eigen Streek vindt u talloze mooie cadeaus en Hollandse delicatessen. Voor een typisch Hollands cadeau aan uw zakenrelaties, werknemers (bijvoorbeeld als kerstpakket) of een ander die zo’n smakelijk pakket verdient. Samengesteld volgens uw budget en uw verpakkingswensen. Het Hollandse pakket van Uit Eigen Streek: een origineel gebaar.

Op zoek naar een relatiegeschenk-idee?

In de webshop van Uit Eigen Streek vindt u een gevarieerd aanbod van Hollandse lekkernijen. Denk bijvoorbeeld aan lekkere Waddenkruidenzout en andere Waddendelicatessen, wijn uit Zuid-Scharwoude, jam uit de Betuwe en Zeeuwse mayo. Of wat dacht u van de boerenkazen van de Utopiahoeve in Schagerbrug? Een combinatie van deze producten vormt een prachtig Hollands geschenkpakket. Zonder klompjes en molentjes, mét authentieke Hollandse producten.

Andere keuzes voor een Hollands Pakket:

  • Dip van De Kleinste Soepfabriek in het Groningse Noordbroek (EKO);
  • Crick’s Tomatenlikeur uit de Wieringermeer in de kop van Noord-Holland;
  • Ambachtelijke zeezoutchips uit Hoeksche Waard in Zeeland;
  • Zeekruidenmosterd, cranberrymosterd, duindoornmosterd, zeekoolmosterd of lamsorenmosterd (en talloze andere overheerlijke smeersels) van Waddendelicatessen;
  • Jam van landgoed Heerlijkheid Mariënwaardt in de Betuwe.

Da’s goed bekeken

Heeft u weinig inspiratie? Dan kunt u Uit Eigen streek inschakelen om een Hollands pakket samen te stellen uit de Hollandse relatiegeschenken in het assortiment, aan de hand van een door u te bepalen budget. Het pakket wordt verpakt zoals u wenst: in een cadeaumandje, in cellofaan of in een tas(je). Omdat het cadeaupakket verse producten bevat, is het raadzaam om uw pakket op tijd te bestellen. Zo kan een en ander nog besteld worden en zijn alle producten nog goed houdbaar bij ontvangst. Wel zo prettig.

Kies voor een origineel cadeau met de Hollandse geschenkmanden van Uit Eigen Streek. Om er zeker van te zijn dat het pakket naar wens wordt samengesteld, kunt u het beste even contact opnemen. Ook kunt u een Hollands pakket laten maken in een van de winkels: Uit Eigen Streek Delicatessen en Cadeaus in Hippolytushoef en ’t Wieringer Pakhuis bij Camping Waddenzee op Westerland (seizoenswinkel). U kunt de geschenkmanden hier oppikken of desgewenst thuis laten bezorgen. Zo hebt u hier geen omkijken naar.

Een geschenkpakket met iets lekker meenemen voor een geslaagde of voor degene die in de vakantietijd op uw huis past.

Kom eens langs bij Uit Eigen Streek.

In de winkels op Westerland of in Hippolytushoef op Wieringen het Geheime Waddeneiland (gemeente Hollands Kroon) in de Kop van Noord-Holland of op de weekmarkten in Schagen (donderdag 9.00 tot 13.30 uur) en de Zee Verse Vismarkt in Den Oever (zaterdag van 8.30 tot 12.00 uur)

Comments are closed.

  • Like ons op facebook

  • Tweets