Decoraties, Fashion, Sieraden, Duurzame Cadeaus

Koop eerlijk met de duurzame geschenken van Uit Eigen Streek

Wat is er nu leuker dan het geven van een mooi cadeau dat ook nog eens duurzaam is geproduceerd? In de webshop van Uit Eigen Streek vindt u talloze duurzame geschenken, allen geproduceerd op Nederlandse bodem, van Nederlandse ontwerpers of Nederlandse bedrijven. Van smakelijke soepen en mosterd en jam, tot eerlijk gemaakte tassen en manden. Per stuk of gecombineerd in een mooi pakket. Daar maakt u de ontvanger gegarandeerd blij mee!

Een mooie gedachte

Het kopen van lokaal (in Nederland) geproduceerde cadeaus heeft veel voordelen. Zo steunt u producenten van eigen bodem, wat voordelig is voor de lokale economie. Daarnaast hebben de artikelen geen ellenlange reis afgelegd en dus voor weinig CO₂-uitstoot gezorgd. Wanneer het artikel ook nog biologisch is, is dit goed voor mens én milieu. Dat geldt bijvoorbeeld voor de met Waddengoudbekroonde Waddendelicatessen, de soepen van De Kleinste Soepfabriek in Noordbroek (Groningen). Zo kunt u een biologische cadeau uitzoeken, waaronder een groot aantal met het EKO-keurmerk. Of u kiest voor product geproduceerd met alleen natuurlijke materialen zoals van Smaakmakers.

De duurzame sieraden van CultureMix vormen tevens een mooi duurzaam geschenk. De kleurrijke juwelen worden ontworpen en geproduceerd in Nederland onder humane/eerlijke (Westerse) omstandigheden. De materialen zijn natuurlijk en daarmee de uitstraling eveneens. Een bijzonder cadeau aan iedere vrouw.

Nog een duurzaam geschenk, hoewel niet lokaal, zijn de gevlochten manden en tassen van Handed By. Deze worden bijna allemaal met de hand gemaakt in Vietnam en China. Dit gebeurt op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. De handwerksters ontvangen voor het maken van de duurzame tassen een reëel salaris en de productie verloopt 100% kinderarbeidsvrij. Naast de tassen van Handed By vindt u in de webshop tassen van gerecycled materiaal, duurzame en originele handtassen, duurzame boodschappentassen en toilettasjes. Leuk als los cadeautje of om te vullen met allerlei biologische geschenken.

Duurzame cadeaus kopen?

U kunt de duurzame geschenken van Uit Eigen Streek per stuk aanschaffen of combineren tot een mooi geschenkpakket. Deze wordt volgens uw wensen verpakt in cellofaan, een mand of tas(je). Leuk als relatiegeschenk of wanneer er iets te vieren is.

Plaats uw bestelling in de webshop of kom langs in een van de winkels: Uit Eigen Streek Delicatessen en Cadeaus in Hippolytushoef en ’t Wieringer Pakhuis in Westerland. Met vragen over de duurzame geschenken kunt u natuurlijk in de winkels terecht, maar ook op de contactpagina. U ontvangt spoedig een reactie.

Comments are closed.

  • Like ons op facebook

  • Tweets