Boerenkaasjes van koemelk, geitenmelk of schapenmelk

Uit Eigen Streek: dé webshop voor echte boerenkaas

In het assortiment van Uit Eigen Streek vindt u een groot aanbod van allerlei authentieke boerenkaasjes. En met authentiek wordt bedoeld: échte boerenkaas, dus rauwmelks en direct op de boerderij gemaakt. De kaasjes zijn allen geproduceerd op Hollandse bodem en enorm voedzaam, omdat er niet wordt gepasteuriseerd. Van koe tot geit en schaap: bij Uit Eigen Streek vindt u de lekkerste Hollandse boerenkaas.

De echte Hollandse boerenkaas

Liefhebbers van echte boerenkaas kunnen bij Uit Eigen Streek hun hart ophalen. In de webshop en de twee winkels vindt u een uitgebreid assortiment authentieke boerenkazen. Dat wil zeggen: gemaakt van rauwe, niet-gepasteuriseerde melk direct op de boerderij. Dat is niet alleen authentiek; rauwmelkse kaas is ook puur van smaak.

Alle kazen zijn echt Nederlandse kazen, want allen geproduceerd op Hollandse boerderijen. Voorbeelden van de échte Hollandse boerenkaas in het assortiment zijn:

  • Boerenkaasjes (koe) van De Kleine Kazenboerderij in Hoogmade (Zuid-Holland);
  • Boeren geitenkaasjes van De Utopiahoeve in Schagerbrug (Noord-Holland gemeeente Schagen);
  • Biologische schapenkaas ‘Zeedijkster’ van boerderij Groot Kabel in Kollumerpomp (Friesland);
  • Biologische kaas van zorgboerderij de Dijkgatshoeve in Wieringerwerf (Noord-Holland gemeente Hollands Kroon).

De Goudse boerenkaasjes van rond de 500 gram zijn er zowel naturel als in een groot assortiment gekruide kazen, zoals brandnetel, fenergriek, knoflookmet ui, daslook, met sambal of Italiaanse kruiden.

Een kaasje cadeau

U kunt de Hollandse, biologische boerenkaasjes per stuk bestellen, maar het is ook mogelijk om een mooi geschenkpakket samen te stellen met verschillende kaasjes. Voeg hier nog een lekkere mosterd of andere dip aan toe en uw kerstpakket cadeau of relatiegeschenk is compleet.

Hebt u vragen over het assortiment Hollandse boerenkaas? Of wilt u een mooi pakket samenstellen? Neem dan even contact op met Uit Eigen Streek. U kunt natuurlijk ook een kijkje komen nemen in een van de winkels: Uit Eigen Streek Delicatessen en Cadeaus in Hippolytushoef en ’t Wieringer Pakhuis bij Camping Waddenzee op Westerland (alleen in het seizoen geopend). U verlaat de winkel vast en zeker met heerlijke Hollandse kaas.

Comments are closed.

  • Like ons op facebook

  • Tweets